طرز تهیه فلافل،یک غذای لذیذ جنوبی
فلافل یک ساندویچ بسیار خوشمزه و پر طرفدار و البته فوق العاده مقویست دراین آموزش آشپزی طرز تهیه فلافل را مشاهده فرمایید.
موادلازم:
نخود 2 لیوان
پیاز 1 عدد
سیر 4 حبه
آرد نخودچی 4 قاشق چایخوری .
پودر زیره 1 قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
جعفری خرد شده 1/2 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
آبلیمو مقداری
طرز تهیه :
نخود را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید.
نخود خیس خورده را داخل میکسر بریزید و پیاز خرد شده ، سیر ، جعفری خرد شده ، پودر زیره ، تخم گشنیز ، آبلیمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب بزنید تا مایه فلافل یکدست شود ( همچنین میتوانید نخود را 2 بار چرخ کنید و مواد دیگر را به آن اضافه کنید ).
تخم مرغ و آرد نخودچی را به مواد فلافل اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر نرمی بدست بیاید ، با دست از مایه فلافل بردارید و به شکل گرد حالت دهید.
داخل قابلمه روغن فراوان بریزید و روی حرارت قرار دهید ، پس از اینکه روغن داغ شد فلافل ها را داخل روغن بریزید ( روغن باید زیاد باشد تا فلافل ها در روغن شناور بمانند ) ، پس از اینکه فلافل ها سرخ شدند روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی شان گرفته شود سپس سرو کنید.
نکته ها : فلافل را بهتر است با ترشی ، خیارشور ، گوجه فرنگی ، جعفری ، پیاز و … سرو کنید.
سعی کنید پوست نخود را قبل از این که به دستگاه بزنید، بگیرید تا نفخ نخود کمتر شود.
ایران کوک